Având în vedere situația actuală epidemiologică cauzată de răspândirea cazurilor de coronavirus – COVID-19 și pentru a respecta măsurile de siguranță în contextul epidemiei, clienții S.Ed.C Mioveni care se vor prezenta la sediul societății doar în cazuri excepționale, vor completa o declarație pe propria răspundere, precum că NU se află în izolare la domiciliu, că nu prezintă niciun simptom, că nu au călătorit în ultimele 21 de zile într-una din zonele afectate de COVID-19, că nu au avut contact apropiat cu persoane care au călătorit în astfel de zone ori cu cele suspecte de infectare, sau confirmate ca fiind infectate.

Va punem la dispozitie, spre descărcare și completare, declarația pe proprie răspundere și cererile tip în vederea încheierii contractului de apă-canal, obținere aviz/proiect, ridicare moluz, verificare apometru, eliberare adeverință privind situația financiara, s.a.m.d., urmând să le transmiteți pe e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

DECLARATIE PE PROPRIE RASPUNDERE

CERERE EXECUTIE BRANSAMENT/RACORD

CERERE OBTINERE AVIZ Persoana Fizica

CERERE OBTINERE AVIZ Persoana Juridica

OBTINERE ADEVERINTA SITUATIE FINANCIARA Persoana Fizica

OBTINERE ADEVERINTA SITUATIE FINANCIARA Persoana Juridica

CERERE VERIFICARE APOMETRU

CERERE INLOCUIRE APOMETRU

CERERE INHUMARE

CERERE RIDICARE MOLUZ Persoana Fizica

CERERE RIDICARE MOLUZ Persoana Juridica

CERERE SERVICII ECARISAJ

Totodată venim cu rugămintea către dumneavoastră să folosiți serviciile online pentru plăți. Clienții pot achita online, prin virament, într-unul din conturile postate anterior, menționând codul de client aflat pe factura și numărul acesteia.

De asemenea, având în vedere necesitatea respectării cu strictețe a normelor de siguranță sanitară, prevenție și combatere a potențialelor infecții cu COVID-19, la intrarea în societate, vă rugăm să păstrați distanța minimă obligatorie față de celelalte persoane, să nu creați cozi și aglomerație, să vă dezinfectați pe mâini și să folosiți masca de protecție dacă sunteți răciți ori aveți afecțiuni pulmonare. Respectând aceste norme, vă protejați sănătatea și familia!