Tipărire

Salariații sectorului Salubritate-Spații Verzi, din cadrul S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni S.R.L., desfășoară o serie de acțiuni în vederea asigurării unui grad corespunzător de curățenie orașului Mioveni. Angajații s-au mobilizat pentru a întreprinde activități ce constau în cosirea mecanizată și igienizarea spațiilor verzi, ce vizează, artera principală, perimetrul blocurilor, parcurile, cartierele orașului precum și alte obiective de interes public din oraș.

Concomitent cu îmbunătățirea aspectului peisagistic la nivelul întregului oraș, salariații societății desfășoară în continuare, acțiuni de dezinfecție ce vizează scările de bloc, aleile de acces, străzile, trotuarele pietonale precum și cartierele orașului.

Vă reamintim că la nivelul societății este instituit un serviciu de permanență în scopul intervenției prompte, prin care cetățenii au la dispoziție un DISPECERAT NON-STOP prin numerele de telefon: 0348 457 102; 0736 202 067. Orice sesizare va fi verificată de către echipele noastre din teren.