Tipărire

Tuturor ne place să trăim în curățenie, dar este important să o și menținem. Acest lucru indică respectul pe care îl purtăm celor de lângă noi, iar pentru toate acestea, este necesară contribuția fiecărui locuitor.

Pe langa faptul ca nu sunt respectate regulile de distanțare socială și de igienă cerute de situația epidemiologică actuală, suntem dezamăgiți de atitudinea unora dintre noi, în ceea ce privește păstrarea curățeniei, așa cum se poate vedea și în pozele atașate. Din păcate, ne confruntăm cu situaţii neplăcute din ce în ce mai dese, datorate cetățenilor care se strâng seara, la anumite scări de bloc, lăsând în urma lor o mizerie de nedescris.

Autoritățile locale acționează pentru sănătatea comunității noastre, pentru a crește gradul de siguranță, dar eforturile noastre sunt zădărnicite din cauza atitudinii lipsite de civism a anumitor cetățeni. Comoditatea, lipsa de simt civic ajung, de cele mai multe ori, să devină dușmanul mediului înconjurător și al esteticii orașului. Acolo unde se produc astfel de scene, suntem nevoiți să ridicăm mobilierul stradal (băncile, foișoarele), din păcate, de această situație, fiind afectați și ceilalți locuitori.

Rugăm cetățenii să sesizeze Poliției Locale Mioveni la telefon 0348/445.855, orice faptă prin care se încalcă reglementările în vigoare ale normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice orice abatere și orice faptă prin care sunt încalcate normele de salubrizare și igienizare ale orașului Mioveni.