Eforturile administrației publice, implicit ale societății noastre, de a păstra orașul curat și frumos, sunt zădărnicite din cauza anumitor cetățeni care din neglijență și nepăsare aleg să-și arunce deșeurile la voia întâmplării.

De această data, așa cum puteți vedea și în pozele atașate, un peisaj dezolant în parcul de joacă de la Făget, care tocmai ce a fost amenajat și dotat cu echipamente noi așa cum vă informam zilele trecute.
Comoditatea, lipsa de simt civic ajung, de cele mai multe ori, să devină dușmanul mediului înconjurător și al esteticii orașului.
Tuturor ne place să trăim în curățenie, dar  este important să o și menținem. Acest lucru indică respectul pe care îl purtăm celor de lângă noi, iar pentru toate acestea, este necesară contribuția fiecărui locuitor.
 
Angajații sectorului salubritate se vor ocupa de igienizarea zonei și sperăm ca acest fenomen care a luat amploare în ultima vreme să se diminueze, astfel veți demonstra și dvs. grija față de comunitatea din care faceți parte și față de mediul înconjurător.