În vederea sesizării oricărei probleme legate de domeniile noastre de activitate și pentru a fi în permanentă legătură cu S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni S.R.L., iar noi să fim la curent cu problemele pe care le întâmpinați, reamintim că la nivelul societății este instituit un serviciu de permanență în scopul intervenției prompte, prin care locuitorii au la dispoziție un DISPECERAT NON-STOP la numerele de telefon: 0348/457.102; 0736.202.067.

Serviciul este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână, iar operatorii S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni S.R.L. vor prelua apelurile dumneavoastră non-stop și le vor transmite către serviciile cu atribuții în domeniul respectiv.

Indiferent de condițiile meteo, angajații vor răspunde sesizărilor dumneavoastră și vor interveni cu promptitudine.

De asemenea, o altă variantă de a sesiza diferite probleme din oraș, este Mioveni City App. Aplicația vă oferă posibilitatea de a raporta ușor și eficient problemele orașului către autoritățile locale. Folosind modulul de ”Raportări incidente” orice cetățean poate semnala în mod direct Primăriei, implicit societății noastre, probleme ce țin de domeniul public, trafic, transport în comun și multe altele. Aplicația orașului Mioveni este disponibilă GRATUIT pe iOS și Android.