Așa cum vă anunțam luna trecută, societatea noastră a demarat procedura de autorizare RAR pentru înființarea unei stații ITP proprii, pentru clasele II și III de autovehicule, și urmează ca în cel mai scurt timp să fie deschisă. Tot aici va funcționa și un service auto și vor fi prestate servicii de verificare tahograf și limitatoare de viteză.
Având în vedere că flota noastră conține un număr de peste 60 de autoturisme și utilaje, societatea vede în această investiție o posibilitate de optimizare a costurilor generate de parcul auto, dar și crearea unei noi surse de venit pentru societate.
Stația ITP va fi amplasată pe DN 73 la intrarea în cartierul Colibași, în punctul la cimitir, și va fi dotată cu aparatură de ultimă generație care va putea verifica orice autovehicul de clasa II și III și GPL: 
1. autoturism;
2. microbuz, autorulotă, automobile utilitare mixte, specializate, cu masa totală maximă autorizată până la 3,5 t inclusiv;
3. autovehicule cu masa totală maximă autorizată peste 3,5 t;
4. tractor rutier;
5. remorcă și rulotă fără sistem de frânare;
6. remorcă, semiremorcă și rulotă cu sistem de frânare având masa maximă autorizată până la 3.5 t;
7. remorcă și semiremorcă cu sistem de frânare cu masa maximă autorizată peste 3,5 t.
Verificare tahograf și limitatoare de viteză. 
Oferta noastră va cuprinde servicii de verificare tahograf și limitator de viteză, descărcare date tahograf și descărcare date cartelă.