S.Ed.C. Mioveni furnizeaza apă potabilă și servicii de canalizare pentru orașul Mioveni și în unele localități limitrofe (Bălilești, Hârtiești, Budeasa, Vulturești, Davidești, Țițești). Scopul nostru principal este acela de a oferi servicii care să fie la nivelul așteptărilor comunității, organizate pe principii economice și de eficiență.

Tipuri de servicii prestate de societatea Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL, pe bază de comandă sau prin încheiere de contract:

  • Lucrări de modernizare și intervenție la reațeaua de alimentare cu apă;
  • Lucrări de extidere rețele de apă;
  • Soluții pentru remedierea avariilor pentru rețelele de apă;
  • Echipament CCTV pentru inspecție video a rețelei de canalizare cu diametre între 200 mm - 1000 mm;
  • Execuție subtraversări cu diametrul de la 110 - 180 mm până la 25 m;
  • Decolmatări rețea canalizare cu utilaj multifuncțional performant, tip WOMA;
  • Execută lucrări de sudură în PEHD, atât cap-cap cât și electrofuziune până la diametre de 400 mm;
  • Curățat și spălat subsoluri tehnice (pompă de spălat sub presiune, mobilă);

DOTĂRI:

ECHIPAMENT ȘI TEHNICĂ DE INSPECȚIE VIDEO - Aparatura de tip CCTV

Societatea noastră deține echipament și tehnică de inspecție video unică în România, pentru majoritatea tipurilor de rețele de canalizare. Diametrul tuburilor pe care se poate face inspecția începe de la DN250 mm. Aparatura de tip CCTV realizează inspecția video a conductelor de canalizare, acolo unde oamenii nu au acces din cauza construcției sau a dimensiunilor mici ale acestora.

Inspecția video se realizează la canalele nou construite pentru localizarea eventualelor defecte de montaj a conductei și racordurilor, sau pentru rețele în reabilitare, asigurându-se astfel o calitate mai bună a lucrărilor sau, în cadrul programului de mentenanță, pentru depistarea opturării sau aplatizării tubului, permițând astfel o intervenție în timp real, cu costuri reduse, la locul defecțiunilor constatate.

INSTALAȚIE COMBINATĂ DE CANALIZARE TIP instalaţie MUT 328-4/6 montată pe şasiu autopropulsat tip IVECO EuroCargo 190 EL 30 MLC

Utilajul este destinat efectuării diferitelor lucrări de curăţare cu jet de apă la presiune înaltă, respectiv lucrări de vidanjare. Instalaţia reprezintă o soluţie ideală pentru curăţarea, golirea şi desfundarea ţevilor de canalizare.

Cu ajutorul acestei dotări putem presta servicii curățenie în subsoluri, de o calitate superioară, la prețuri foarte avantajoase pentru cetățeni. Acest serviciu constă într-o dezinfecție și iginizare profesională, conform normelor în vigoare.