Colegii noștri au realizat în ultima săptămână mai multe lucrări din sfera serviciilor de interes public. Iată care sunt acestea:
→ continuă montarea iluminatului festiv: se lucrează pe platoul din centrul civic, sensul giratoriu, zonă Primărie, pe străzile secundare și în cartiere.
→ continuă lucrările de amenajare peisagistică la Spitalul Orășenesc și lucrările de pregătire a spațiilor verzi pentru sezonul rece (strângerea frunzelor, toaletarea copacilor, pregătirea trandafirilor pentru sezonul rece);
→ în vederea limitării efectelor pandemiei de COVID-19, sunt efectuate săptămânal lucrări de dezinfecție la mai multe obiective de interes public precum Piața Agroalimentară Dacia, Policlinica Mioveni, căminul social precum și la sediul societății.
→ în urma solicitărilor primite prin dispecerat, echipele apă-canal au realizat 13 intervenții de urgență pentru decolmatarea canalelor colectoare/subsol inundat în diferite zone din oraș;
→ lucrări de recondiționare a mobilierului stradal în mai multe zone din oraș (zona centrală – Catedrală, Liceul Teoretic Iulia Zamfirescu), și de refacere a marcajelor rutiere în mai multe zone din oraș.
→ înlocuire conductă apă pe strada N. Titulescu, cart. Colibași.
→ au fost finalizate lucrările de extindere a rețelei de apă și canalizare menajeră în zona de Picnic Făget.
→ va începe amenajarea a încă 9 padocuri noi pentru a crea spații mai generoase pentru animalele cazate în adapostul de câini din oraș, precum și a unui spațiu destinat primirii animalelor aduse din teritoriu.
✅ Sesizările cu privire la buna desfășurare a serviciilor oferite de către S.Ed.C. Mioveni (apă-canal, salubritate, ecarisaj, iluminat public), pot fi făcute prin:
➡ DISPECERAT NON STOP: 0736.202.067 sau 0348/457.102
➡ Email – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
➡ Prin intermediul aplicatiei Mioveni City App, sectiunea “Raportări incidente”. Aplicația vă oferă posibilitatea de a raporta ușor și eficient problemele orașului direct către autoritățile locale. Aceasta poate fi descărcată GRATUIT de pe Google Play Store sau App Store.
 
Ar putea fi o imagine cu copac şi drum
 
Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane în picioare, copac şi în aer liber
 
Ar putea fi o imagine cu în aer liber