S C Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL intentioneaza sa achizitioneze serviciul de achizitie si montare a unei platforme cu nacela, conform specificatiilor din Caietul de sarcini.

         Platforma cu nacela sa fie un produs nou, nefolosit, productie 2022

         Detaliile tehnice sunt cele mentionate in fisa cu specificatiile tehnice atasata prezentului anunt.

Conditii de participare:

Operatorii economici interesati vor transmite oferta fie in catalogul electronic de pe site-ul www. e-licitatie.ro (SEAP), fie pe email-ul societatii. Ofertele vor fi postate in catalogul electronic sub denumirea si codul CPV din cadrul prezentului anunt, respectiv CPV 42414400-5 - Macarale montate pe vehicule (Rev.2)

Valoarea totală estimată pentru serviciul de achizitie si montare a unei platforme cu nacela conform solicitarii compartimentului Iluminat public, fără TVA propun sa fie de 57.000 euro, la care se adauga TVA

Data limita pentru depunerea ofertelor si informarea autoritatii contractante: 25.11.2022, ora 12°°

Autoritatea contractanta va fi anuntata despre aceasta postare electronic, la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Nu se accepta oferte partiale.

         In anunt se vor specifica cel putin urmatoarele date: CUI, nr ORNC, societatea este platitoare sau neplatitoare TVA, adresa de contact: e-mail si persoana de contact).

     Ofertantul va detine certificat de calitate;

       Costul returului/stornarii produselor neconforme va fi gratuit.

Conditii referitoare la contract:

Livrarea si montarea se va face gratuit de catre operatorul economic la sediul autoritatii contractante din Mioveni, strada Parasti, nr 50, judetul Arges, in maximum 10 zile de la data adjudecarii achizitiei / semnarea contractului. Plata se va efectua prin OP

Furnizarea si montarea produsului se va face în baza unui contract de achizitie publică furnizare de produse, în conformitate cu cerintele impuse de Specificația tehnică și oferta operatorului economic declarat câștigător, care vor fi anexe la contract.

Criteriul de selectie va fi PREȚUL CEL MAI SCĂZUT.

Informatii suplimentare:

Finalizarea achizitiei se va realiza in Seap prin Catalogul electronic. Achizitorul are deplina libertate in a selecta oferta/ofertele castigatoare fara a fi obligat sa anunte acest lucru celorlalti participanti. Prezentul anunt publicitar nu reprezinta o obligatie de achizitie din partea noastra decat dupa transmiterea comunicarii ofertantului castigator. Pentru clarificari sau solicitari de informatii suplimentare, ne puteti contacta telefonic la numarul: 0348 445885 sau prin e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

În cazul în care două sau mai multe oferte sunt situate pe primul loc, autoritatea contractantă solicită ofertanților o nouă propunere financiară, iar contractul va fi atribuit ofertantului a cărui nouă propunere financiară are prețul cel mai scăzut. Achizitorul are deplină decizie în selectarea ofertantului câştigător, fără a fi obligat să prezinte justificări celorlalţi ofertanţi. Prezentei achiziţii nu i se aplică

prevederile referitoare la soluţionarea contestaţiilor de către CNSC, achiziţia directă nefiind o procedură de atribuire a unui contract.

Persoane de contact; - pentru informatii suplimentare referitoare la achizitie (luni-vineri intre orele 08:00 – 16:00): Maria Sorina – 0722535026.

 

Specificatii tehnice