Continuăm acțiunea de salubrizare stradală. Stropim şi spălăm mecanizat carosabilul și trotuarele, întreținem curățenia pe căile publice, curățăm rigolele, colectăm deșeurile stradale și evacuăm depozitele necontrolate de deșeuri. În tot orașul au loc lucrări de curățare a trotuarelor.
 
Și astăzi suntem în zona platoului Făget pentru a cosi vegetația și curăța șanțurile și rigolele betonate pentru a asigura scurgerea apelor pluviale.
 
Având în vedere că la finalul acestei luni în zona de picnic Făget se va desfășura 𝗔𝗻𝗮𝗹𝗼𝗴𝘂𝗲 𝗙𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹, colegii noștri desfășoară activități de amenajare a terenului.
 
Continuăm acțiunea de refacere a marcajelor de la trecerile de pietoni din zona unităților de învățământ din oraș. Este în lucru marcajul din zona școlii Liviu Rebreanu. Marcajele sunt realizate în culori alb-roșu, cu vopsea biocomponentă, pentru a fi mai vizibilile.
Pentru sesizări sau alte aspecte privind serviciul de salubrizare stradală, vă rugam să ne contactați în 𝗗𝗜𝗦𝗣𝗘𝗖𝗘𝗥𝗔𝗧 𝗡𝗢𝗡 𝗦𝗧𝗢𝗣 la numerele de telefon: 𝟬𝟳𝟯𝟲.𝟮𝟬𝟮.𝟬𝟲𝟳 sau 𝟬𝟯𝟰𝟴/𝟰𝟱𝟳.𝟭𝟬𝟮, ori ni le puteți semnala pe aplicația 𝘔𝘪𝘰𝘷𝘦𝘯𝘪 𝘊𝘪𝘵𝘺 𝘈𝘱𝘱, la secțiunea 𝘙𝘢𝘱𝘰𝘳𝘵ă𝘳𝘪 𝘪𝘯𝘤𝘪𝘥𝘦𝘯𝘵𝘦.
 
cosire
 
marcaje treceri pietoni 1
 
maturat 1
 
marcaje treceri pietoni 2
 
maturat 2