Baza de agrement din zona BEMO își deschide porțile în fiecare an în luna iunie, fiind o alternativă la îndemână și necostisitoare pentru locuitorii care doresc să petreacă câteva ore la plajă. Administrat de către S.Ed.C. Mioveni, ștrandul trece anual printr-o serie de lucrări de revizie pentru ca la deschiderea sezonului estival locuitorii să beneficieze de cele mai bune condiții.

Vizitatorii bazei de agrement beneficiază pe toată perioada șederii de asistență medicală și serviciu salvamar. Obiectivul beneficiază de serviciu de pază și ordine publică, iar începând din acest sezon și de un sistem de supraveghere video.
În timpul săptămânii, în zilele de luni până vineri, adulții vor plăti pentru un bilet de acces 4 lei, iar elevii, studenții și pensionarii, numai 2 lei. În weekend (sâmbătă – duminică), tarifele vor fi 7 lei pentru adulți și 3 lei pentru elevi, studenți și pensionari. Închirierea unui șezlong consta 5 lei. Totodată, copiii cu vârste de până în 10 ani vor avea intrarea gratuită în orice zi a săptămânii.
Transportul către baza de agrement vă este oferit gratuit, din oră în oră, cu un trenuleț ce pleacă zilnic de la stația de autobuz din apropierea Catedralei “Sf. Petru și Pavel”, între orele 10.00 – 12.00 și 17.00 – 19.00. În funcție de solicitări, în weekend cursele sunt efectuate mai des.

Ce trebuie să știți atunci când vizitați Baza de Agrement BEMO

Pentru a ne asigura că timpul pe care alegeți să îl petreceți la baza de agrement a orașului Mioveni va fi într-un mod plăcut, în condiții de securitate și igienă, SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni vă face cunoscute regulile de utilizare a bazei de agrement a orașului Mioveni.
Ca în orice loc public civilizat, vizitatorii vor trebui să păstreze ordinea și liniștea publică în vederea menținerii unui climat plăcut, de agrement; să depună resturile menajere numai în locurile special amenajate; să respecte regulile de igienă la utilizarea bazinelor și a grupurilor sanitare, dar și să folosească corespunzător dotările din cadrul ștrandului. O altă obligație foarte importantă a utilizatorului este să respecte instrucțiunile personalului nostru, acesta fiind responsabil cu siguranța vizitatorilor.
În administrarea ștrandului, societatea noastră funcționează după câteva principii: protecția sănătății publice, responsabilitate față de cetățeni, protecția mediului înconjurător, tarife echitabile și accesibile tuturor utilizatorilor și îmbunătățirea continuă a condițiilor și crearea de noi facilități pentru dvs.

Iată care sunt, punctual, regulile de utilizare a bazei de agrement din Mioveni:
⦁ Distrugerea, deteriorarea sau utilizarea necorespunzătoare a bunurilor se pedepsesc conform legii.
⦁ Copiii sub 7 ani vor fi în mod obligatoriu însoțiți de un adult.
⦁ Accesul persoanelor în bazin se face numai după utilizarea dușului.
⦁ Este intezis accesul cu încălțăminte pe marginea bazinului, dincolo de rigola de prespălare.
⦁ Accesul persoanelor în bazin este permis numai în costum de baie, nu în alte articole de îmbrăcăminte.
⦁ În caz de furtună, ploaie torențială, descărcări electrice, este obligatorie ieșirea din bazine.
⦁ Nu se permite accesul în bazine dacă rigola de prespălare sau dușurile nu funcționează.
⦁ Nu se permite accesul în bazine cu barci gonflabile, mâncare sau alte materiale ce pot duce la alterarea calității apei.
⦁ Nu se permite accesul în bazine a persoanelor cu plăgi deschise, boli de piele sau ciuperci cutanate.
⦁ Este interzis accesul în bazine a persoanelor în stare de ebrietate.
⦁ Vătămarea și pagubele cauzate prin utilizarea necorespunzătoare a bunurilor exonerează societatea noastră de orice responsabilitate.

Regulile de utilizare sunt afișate la mod vizibil, chiar la intrarea în baza de agrement, iar cei care achiziționează un bilet de intrare vor trebui să le respecte întocmai.