Începând cu data de 01.06.2020, SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL va  asigura citirea apometrului cu o periodicitate de 3 luni calendaristice, pentru clienții care nu au montate apometre cu modul electronic de citire de la distanță (zonele Titesti, Budeasa, Davidesti, Vulturesti, Hartiesti, Bajesti) .

Astfel, timp de doua luni consecutive, facturarea lunară a consumului de apa rece se poate face în baza indexului comunicat de către client sau pe baza cantităților lunare din Convenția de consum apă rece stabilite de comun acord intre SC Servicii Edilitare Pentru Comunitate Mioveni SRL si client. Aceasta conventie este distribuita catre clienti in perioada 18.05.2020 - 19.06.2020 si ofera acestora posibilitatea de a isi stabili consumul estimat ce urmeaza sa fie facturat pentru fiecare luna calendaristica in parte. 

Transmiterea indexului se poate face in perioada 20-25 a fiecarei luni de estimat. Modalitati de transmitere a indexului:

  • telefonic la nr. 0348.445.885 selectand optiunea "Biroul facturare"  (tasta 2) - apel cu tarif normal;
  • prin email la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , mentionand codul de client pentru identificare;
  • la ghiseul unic al societatii din strada Carol Davila nr.4 Mioveni, de luni pana vineri intre orele 8 - 16.


În cea de-a treia lună, se va emite o factură de regularizare reprezentând diferența dintre consumul real înregistrat în perioada de regularizare menționată pe factură si consumul estimat și facturat, în cele două luni. Astfel, pe factură veți găsi atât indexul citit înregistrat la începutul acestei perioade, cât și cel citit la sfârșitul perioadei. Valoarea facturii de regularizare poate fi negativă sau pozitivă, în funcție de cele două consumuri la sfârșitul perioadei.