Angajații sectorului Salubrizare – Spații Verzi, din cadrul S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni S.R.L., defășoară în această perioadă, acțiuni de curățare a acostamentelor precum și decolmatarea rigolelor și canalelor pluviale, de la nivelul întregului oraș.

Acțiunile vor continua până la finalizarea decolmatării tuturor canalelor pluviale de la nivelul orașului și cartierele adiacente. Pentru aceste operațiuni, la nivelul S.Ed.C Mioveni au fost constituite două echipe care să execute numai aceste tipuri de lucrări. De asemenea, avem în vedere curățarea și igienizarea spațiilor verzi ce vizează artera principală dar și perimetrul blocurilor, parcurile, intersecțiile precum și bazele sportive, zona de picnic, cartierele orașului și alte obiective de interes public din oraș. Ne dorim să trăim într-un mediu curat și sănătos, motiv pentru care venim cu rugămintea și către dumneavoastră, cetățenii, să păstrați curațenia în spatiile publice, să nu aruncați deșeurile rezultate din gospodărie în locuri nepermise și să atrageți atenția celor care nu respectă regulile în privința păstrării curățeniei.

Vă reamintim că la nivelul societății este instituit un serviciu de permanență în scopul intervenției prompte, iar cetățenii au la dispoziție un DISPECERAT NON-STOP prin numerele de telefon: 0348.457.102; 0736.202.067. Orice sesizare va fi verificată de către echipele noastre din teren.