În primele 4 luni ale acestui an au fost adoptați din adăpostul nostru 41 de câini, 4 dintre aceștia fiind adoptați la începutul săptămânii trecute de către o asociație pentru protecția animalelor din Germania, care se va întoarce pentru încă 22 de patrupede.

Însă aici așteaptă alte 400 de suflete care merită o viață mai bună, dincolo de zidurile adăpostului nostru. Toate animalele oferite spre adopție sunt consultate de medicul veterinar al unității, deparazitate, vaccinate antirabic, sterilizate și microcipate.

Dacă doriți să adoptați un câine ne puteți contacta telefonic la numărul 0736.002.557, fie direct la adăpost, în cartierul Racovița, punctul Valea Popii. Adopția este GRATUITĂ și se va face pe baza unei declarații-angajament cu respectarea cumulativă a unor condiții:

  1. prezentarea de către adoptator a dovezii spațiului din care să rezulte condițiile corespunzătoare de creștere și adăpostire a câinilor.
  2. prezentarea de către adoptator a dovezii resurselor materiale pentru creșterea și întreținerea câinilor.
  3. prezentarea de către adoptator a acordului asociației de proprietari, sau, după caz, a vecinilor, în cazul adopției a mai mult de 2 câini.

SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni administrează baza de gestionare a câinilor fără stăpân din orașul Mioveni, serviciu ce acționează în interesul comunității locale. O preocupare permanentă a noastră este aceea ținere sub control a fenomenului câinilor fără stăpân, ameliorarea sănătății și bunăstării animalelor din adăpost, stoparea înmulțirii necontrolate, prevenirea abandonului, facilitarea recuperării câinilor pierduți și reducerea riscurilor asupra sănătății oamenilor, precum și încurajarea adopțiilor.